Huren is weggesmeten geld

Hoe vaak heb je dit al niet gehoord of zelf herhaald?
Een huis kopen is dan ook het voor de hand liggende alternatief, maar niet voor iedereen weggelegd…

Omdat iedereen recht heeft op een goede woning en op financiële zekerheid, is IBK in het leven geroepen. Door te investeren in onze wooncoöperatie verwerf je een aantal rechten en heel wat voordelen. 

Het principe is heel eenvoudig: je investeert in IBK en behoudt te allen tijde het recht op jouw kapitaal. Als je aanspraak maakt op jouw woonrecht, krijg je jouw dividend uitgekeerd in de vorm van een maandelijkse korting op de huur van je woning. Investeerders krijgen hun dividend jaarlijks uitgekeerd.

In principe sluit je een huurovereenkomst. Daardoor komen investeringskosten al niet op jouw nek terecht. 
Wanneer jouw woonwensen evolueren, bijvoorbeeld door een veranderende gezinssituatie, een nieuwe werkplek of je leeftijd, kan je binnen IBK eenvoudig van woning veranderen. En dat zonder de (soms) hoge bedragen die een koper betaalt aan een makelaar, de notarislonen of de kredietinstelling waar de lening wordt uitgeschreven.

Alsof dat nog niet genoeg is, besloot IBK resoluut de weg van de toekomst in te slaan. We bouwen enkel duurzame en (bijna) energieneutrale wooneenheden op goed gelegen sites met mobiliteitsoplossingen op maat.

Investeren én op twee oren slapen. Het kan!

Investeren in vastgoed, instapklaar of om te renoveren, om er zelf in te gaan wonen of om te verhuren. Het is niet voor iedereen weggelegd. Toch wil je (een deel van) je spaargeld opzij zetten en er optimaal rendement uit halen. 

Hoe? IBK legt het je uit!

Laat hieronder gewoon jouw gegevens na en ontvang onze tips.

Huren is weggesmeten geld

Stel jouw vraag over deze woning: